Updates

Even voorstellen… Leanne UI/UX Designer

Een nieuw gezicht op de werkvloer. Een nieuwe aanwinst voor het team. Maar wie ben ik dan? Ik zal mij even voorstellen;Ik ben Leanne, 21 jaar en in november 2020 afgestudeerd van de opleiding Communicatie & Multimedia Design (CMD) aan de Haagse Hogeschool. Ik kom uit Hellevoetsluis en in mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap.

Afgelopen november heb ik met veel plezier mijn studie afgerond en mag ik mij nu echt interaction designer noemen. Mijn interesses binnen dit vakgebied liggen vooral bij het ontwerpen en opzetten van gebruiksvriendelijke (web)applicaties. Daarnaast vind ik het ook erg leuk en interessant om applicaties te testen met gebruikers en te verbeteren.

leanne designer

Doordat ik net van de opleiding kom, zit ik vol nieuwe ideeën, nieuwe kennis en leergierigheid. Hiermee ga ik maar al te graag aan de slag binnen QuickOnline als UI/UX Designer! Als ontwerper zal ik vooral bezig zijn met het bedenken en designen van websites voor de verschillende klanten. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met Rick en Boyd. Ik kijk ernaar uit om mijn ideeën los te laten op de nieuwe opdrachten en lekker aan de slag te gaan binnen het bedrijf. Jullie zullen nog veel van mij terug zien!

Ik maak liever een afspraak

Neem dan gerust eens contact op met Boyd,
dan plannen we samen een afspraak.