Hoe helpen wij jou?

#websitelatenmaken #betrouwbarehosting #websiteonderhoud #maatwerkwebsite #websiteontwerp #websitebouwen #avgproof #webdesign #webhosting #websitedoelstelling

We zijn slechts vier stappen van jouw nieuwe website verwijderd

De eerste stap van jouw nieuwe website is het bepalen jouw doelstelling en (visuele) wensen en eisen. We zorgen voor betrouwbare hosting, voordat we beginnnen met de bouw van jouw website. Na de oplevering  beschermen en onderhouden we jouw website. Maar we optimaliseren ook voor websitebezoekers én Google.

Doelstelling bepalen
01

Waarom wil jij een nieuwe website laten bouwen?

Een website ontwerp start met een goede doelstelling

Wil je dat de investering in jouw nieuwe website het juiste resultaat oplevert? Dat is de reden dat jouw doelstelling centraal staat tijdens jouw kennismaking met Boyd. Onze visie is dat jouw doelstelling valt onder een van de drie basis doelstellingen: meer naamsbekendheid (onder jouw doelgroep), meer klanten (meer conversies) of meer gebruikersgemak.

Waar past jouw doelstelling het beste bij?

Betrouwbare hosting
02

Ben jij al verzekerd van betrouwbare en goede webhosting?

Een goede website begint bij goede hosting

Waarom is goede hosting dé bouwsteen van jouw nieuwe website?

Zonder betrouwbare hosting kunnen wij de mooiste en beste website bouwen, maar weet je nooit zeker of jouw website werkt zoals jij wilt, laat staan zoals jouw bezoeker wil. Daarom regelen we goede hosting voor de bouw van jouw nieuwe website.

Meer over betrouwbare hosting
Maatwerk websites
03

Hoe bouwen wij jouw unieke maatwerk website?

Van uniek ontwerp naar jouw professionele website

Het wireframe is de bouwtekening van jouw website. We brengen alle functies die jouw website nodig heeft in kaart. Tijdens deze fase hoeven we nog geen rekening te houden met visuele aspecten.

Dit wireframe zetten we om naar een grafisch ontwerp. We kleuren elke websitepagina van jouw bouwtekening in en zorgen dat jouw website praktisch én visueel aantrekkelijk is.

Ben jij tijdens de presentatie van Boyd tevreden met het design? Dan starten we met de officiële bouw en technische realisatie van jouw website bouwen.

Meer over maatwerk websites
Onderhoud en protectie
04

Wil jij geen zorgen over de veiligheid en onderhoud van jouw website?

Wij zijn jouw enige aanspreekpunt als er iets met jouw website is

Eindelijk wordt jouw website wordt opgeleverd. Net daarvoor checken we of alles klopt. Want wie te vroeg juicht…

We maken een goede back-up, checken of jij een mailtje krijgt bij een ingevuld formulier en zorgen dat oude websitepagina’s linken naar de nieuwe website.

Na de oplevering zijn we niet klaar. We zorgen met onderhoud en protectie dat jouw website veilig en gebruiksvriendelijk is én blijft.

Meer over onderhoud & protectie

Is jouw website niet stabiel, snel of veilig?

Dan zorgen wij dat jouw (nieuwe) website altijd werkt zoals jij en jouw websitebezoekers verwachten

Ik maak liever een afspraak

Neem dan gerust eens contact op met Boyd,
dan plannen we samen een afspraak.