Updates

Maatregelen van QuickOnline B.V. rondom het coronavirus

Zoals iedereen in Nederland hebben ook wij te maken met het coronavirus. Daarom hebben wij onze werkwijze aangepast en doen wij er alles aan om het beste van de situatie te maken. Welke maatregelen hebben wij getroffen en wat veranderd er voor jou als klant?

Wij zijn voorbereid

In deze onzekere periode blijven wij natuurlijk gewoon beschikbaar en bereikbaar. Het team van QuickOnline zal niet dagelijks aanwezig zijn op kantoor, maar wel klaarstaan om jullie of anderen te helpen. We zijn gewoon bereikbaar zoals je normaal gesproken gewend bent van ons.

We zullen de komende periode geen fysieke afspraken maken, maar dat moet natuurlijk geen probleem zijn voor ons. Wij zijn creatief en maken gebruik van de nieuwste technieken, dus zijn wij hier op voorbereid. Zo zullen wij afspraken en trainingen komende periode zoveel mogelijk online en telefonisch doen.

Online? Jazeker, wij nodigen je graag uit in onze virtuele presentatieruimte alsof we in een normale afspraak zitten. Daarnaast leren we jou direct om te gaan met tools om online meetings te doen.

Afspraak inplannen

Presentatieruimte QuickOnline B.V.

Hoe kunnen wij jou helpen

Ook jij als ondernemer hebt te maken met het coronavirus en zal maatregelen moeten treffen om de werkzaamheden door te laten lopen. Vanzelfsprekend helpen we je graag om jouw bereikbaarheid te vergroten en mee te denken in nieuwe creatieve manieren voor jouw werkzaamheden.

Hieronder een aantal voorbeelden waarbij wij jou kunnen helpen:
– Opstellen van nieuwsberichten en mededelingen voor de website
– Opzetten van een digitale nieuwsbrief omgeving
– Nieuwe tools op de website implementeren zoals bijvoorbeeld een chatfunctie
– Meedenken in nieuwe concepten
– Kennis laten maken met tools voor online meetings

Heb je aanvullende vragen of wensen? We helpen je graag.

Meer over het coronavirus

Nieuws over COVID-19 coronavirus vanuit de Rijksoverheid.
Actueel informatie over de situaties van het coronavirus in Nederland samengesteld door het RIVM.

Ik maak liever een afspraak

Neem dan gerust eens contact op met Boyd,
dan plannen we samen een afspraak.