Wie zijn de gezichten achter QuickOnline?

#quickonline #maatwerk #specialist
#hosting #websites #onderhoud #protectie
#creatief #partners #online

Het gaat eigenlijk niet over ons, want het gaat om jouw website. Maar vertrouw je jouw website zomaar toe aan iemand die je niet kent? Onze klanten lieten ons hun nieuwe website bouwen, omdat ze een goed gevoel bij ons kregen. Daarom zie je op deze pagina wie we zijn en vertellen we kort over onszelf.

Het is goed om te weten aan wie jij jouw website toevertrouwt

Met een standaard website als het kan en een maatwerk website waar het moet

Aangenaam, wij zijn QuickOnline.

We realiseren samen met onze partners groei voor kleine en grote MKB-bedrijven. We zijn een klein internetbureau, maar niet te klein voor jouw bedrijf. Dankzij ons kleine team werken we snel en persoonlijk. Maar we werken in een uitgebreid netwerk van partners. Daardoor zijn we goed in snel opschalen en afschalen. Voor elke vraag over jouw website werken we samen met de juiste specialisten. Door onze aanpak weet je zeker dat je altijd het beste resultaat krijgt en maken we de juiste keuzes uit alle online mogelijkheden. Zo halen we rendement uit jouw investering. 

 

De gezichten achter QuickOnline

Boyd Poulus (eigenaar)

Marketeer en projectmanager

Boyds is het gezicht van QuickOnline. Heb je een vraag en neem je contact met ons op? De kans is groot dat je hem dan te pakken krijgt. Hij is jouw contactpersoon: hij komt bij je langs om kennis te maken en beantwoordt de vragen die jij over jouw website en online marketing hebt. Met zijn technische achtergrond kan hij goed inschatten of jouw wensen en eisen realistisch en haalbaar zijn.

 

Rick van der Heiden (eigenaar)

Interactieve designer en projectmanager

Rick vult Boyd perfect aan. Hij is het creatieve en realistische brein van QuickOnline, met altijd nieuwe ideeën. Met zijn grafische achtergrond voert hij jouw eisen en wensen uit, in tegenstelling tot Boyd op de achtergrond. Hij kijkt altijd kritisch naar nieuwe plannen en ideeën en gaat pas aan de slag als hij het gevoel heeft dat het ontwerp van jouw website zal slagen.

Wij geloven in specialisme

Daarom werken wij samen met verschillende partners.

Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Wij zijn goed in betrouwbare hosting, het ontwerpen en bouwen van maatwerk websites en website protectie en onderhoud. Maar een goede website haalt zonder online marketing niet zomaar resultaat. 

Daarom werken wij samen met verschillende partners. Daardoor ben je verzekerd van goede online marketingcampagnes. Want onze partners maken de mooiste bedrijfsfoto’s- of video’s, nemen Google Ads uit handen of zijn gespecialiseerd in SEO of tekstschrijven.

Zo zijn wij jouw enige aanspreekpunt voor alles wat met jouw website en online marketing te maken heeft.

Wil je meer weten over ons en onze partners?

 

Jouw logo hier?

Ik maak liever een afspraak

Neem dan gerust eens contact op met Boyd,
dan plannen we samen een afspraak.