Onze partners

#specialisten #onlinemarketing #socialmedia #seo #sea #google #content #fotografie #websitevullen #partners

Wil je online succes halen? Dan is een goed ontworpen website de basis. Maar… met alleen een goede website ben je bijvoorbeeld niet ineens vindbaar op Google of is jouw website 100% veilig. Daarom werken wij samen met specialisten die dat kunnen realiseren.

Samen realiseren we online groei voor onze klanten

Dat doen we met de juiste specialisten in ons netwerk

Online succes is niet eenvoudig, maar lukt zeker als je er met ons echt voor gaat. Maar een internetbureau dat alles doet en goed kan, bestaat niet.

Daarom focussen wij ons op hosting, het ontwerpen, het bouwen  en het onderhouden van jouw (nieuwe) websites. Maar om echt succes te halen met onze maatwerk websites, werken we samen met ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, online marketingbureaus en fotografen. Daardoor leggen wij de online marketing van onze klanten in handen van echte specialisten en hebben onze klanten ons als enige aanspreekpunt voor online marketing.

Samen zetten we merken op de markt. Met de juiste online advertenties, kwaliteitsfoto’s en bedrijfsvideo’s, landingspagina’s en campagnes op social media. Wil jij ook onderdeel van ons netwerk zijn?

Jouw logo hier?

De juiste content laten schrijven en maken

Jouw website gevuld met de juiste informatie

Een nieuwe website heeft overtuigende content nodig. Goede content begint met goede teksten. Goede teksten schrijven is niet eenvoudig, want je moet rekening houden met het ontwerp, jouw potentiële klant en Google. Maar die teksten hebben ook goede foto’s en video’s nodig. En dat is niet een eenmalige klus: na de oplevering moet de content van jouw website actueel blijven.

We geven onze klanten daarom een training hoe je zelf jouw website kunt vullen en beheren. Maar dan moeten ze alsnog de volgende vraag beantwoorden: ga je jouw website zelf vullen of besteedt je dat liever helemaal uit?

Maatwerk websites

Geen zorgen meer over Google en social media

De juiste afstemming van verschillende online kanalen

Betrouwbare hosting

Het is niet makkelijk om goede content te ontwikkelen. Jouw teksten moeten aansluiten bij jouw websitebezoekers, maar ook Google moet jouw teksten waarderen. Goede content bepaalt de uitstraling van jouw website, maar ook of jouw website veel bezoekers krijgt of niet. 

Voor social media heb je niet alleen mooie beelden en triggerende teksten nodig. Met het juiste plan, zijn jouw social mediakanalen de juiste aanvulling op jouw online marketingcampagnes.

Onze specialisten zorgen voor de juiste afstemming en zorgen voor Google Ads, social media, en goede SEO-teksten.

Ervaren hostingpartij

Alles geregeld van A tot Z door één specialist.

Jouw nieuwe website ziet er perfect uit en werkt zoals jij wilt. Maar zonder betrouwbare hosting kan een website niet goed functioneren en laad jouw website bijvoorbeeld niet snel genoeg. Je wilt niet dat een websitebezoeker daarom afhaakt en naar de website van jouw online concurrent gaat. En wat ga je doen als jouw website of server ineens uitvalt of aangevallen wordt door spammers: is jouw website dan goed beschermd en heb jij een goede back-up?

Betrouwbare hosting

Wil je ook onderdeel van ons netwerk zijn?

Ontdek hoe wij samen onze klanten verder kunnen helpen

Laat jouw bestaande Wordpress website goed onderhouden

Geen zorgen meer over de veiligheid en snelheid van jouw website

Onderhoud en protectie

Wat doe jij als je een trage of onveilige website bezoekt? Een website is niet zomaar veilig en werkt niet automatisch zoals jij wilt. Daar is goed onderhoud voor nodig. Is jouw WordPress website snel genoeg en weet je zeker dat jouw website veilig is?

Alleen websites die goed onderhouden worden, halen online resultaat. Weet jij welke werkzaamheden daar allemaal voor nodig is? Jij weet met ons Zorgeloos Online-pakket zeker dat jouw website goed beschermd wordt voor een eerlijke prijs.

Grafisch ontwerpers en reclamebureaus

Met hun creativiteit realiseren wij het ideale design

Welke eisen stel jij aan het design van jouw website? Wij werken samen met grafische ontwerpers en reclamebureaus die al jouw grafische wensen kunnen realiseren. Wij ontwerpen en bouwen geen website, maar zijn gefocust op de uitstraling van jouw website. Wij bouwen na jouw goedkeuring tot in de pixel jouw ideale website en zorgen voor de juiste techniek van jouw website.

Maatwerk websites - ontwerpen

Programmeurs

Met hun technische achtergrond is alles mogelijk

Doelstelling bepalen

Wil jij bijvoorbeeld een boekingssysteem op jouw website, een mobiele app laten bouwen of jouw showroom in 3D laten zien? De programmeurs in ons netwerk bouwen dagelijks ingewikkelde technische websites en applicaties. Ze hebben minder gevoel voor grafisch design en daarom vullen wij elkaar perfect aan. Samen realiseren wij jouw technische vraag in een mooi design.

Ik maak liever een afspraak

Neem dan gerust eens contact op met Boyd,
dan plannen we samen een afspraak.