Updates

Een online platform voor en door ondernemers

Natuurlijk zitten wij niet stil in deze tijden, maar maken wij juist gebruik van de kansen die er nu zijn in de markt. Zo zijn wij samen met een aantal partners begonnen aan de eerste fase van een concept om een online platform te creëren voor en door ondernemers.

Het online platform

Voor Ondernemers is er om verschillende ondernemers samen te brengen op één online platform. Hier kunnen ondernemers kennis delen, kennis opdoen en een netwerk met specialisten creëren. Specialisten kunnen hun kennis delen met andere ondernemers door middel van online trainingen, webinars en kennisartikelen. En aan de andere kant kan ook jij als specialist kennis opdoen door de kennis die gedeeld wordt door de andere specialisten.

Een kans in de huidige markt

QuickOnline B.V. en een aantal partners zijn een langere tijd geleden al begonnen met het uitdenken van een concept voor een online platform voor en door ondernemers. Toch hebben wij dit concept tijdelijk naast ons neergelegd omdat er andere prioriteiten waren. Maar nu de huidige markt flink is veranderd door het coronavirus, is de vraag naar zo’n platform flink gestegen.

We kregen al meerdere aanvragen aan om een online omgeving te ontwikkelen waarbij een ondernemer online hun dienst kon aanbieden. Hierbij kun je denken aan online trainingen, presentaties of andere online diensten. Helaas is het ontwikkelen van zo’n omgeving vaak te duur voor een ondernemer en zeker in deze onzekere tijden. Daarom hebben wij samen met onze partners ons concept uit de kast getrokken en in een nieuw jasje gestoken.

Zo zijn wij gestart met de ontwikkeling van een onafhankelijk online platform waarop ondernemers online diensten en kennis kunnen aanbieden. Zo kunnen ook andere specialisten profiteren van de kansen op de huidige markt tegen een kleine maandelijkse bijdrage in plaats van een grote risicovolle investering.

Meer weten over dit platform

Voor Ondernemers online platform

Ben jij een geschikte specialist voor dit platform?

Help jij graag andere ondernemers verder door jouw kennis in te zetten als dienst of als product? Dan ben jij zeker geschikt als specialist voor dit platform. Deel jouw kennis door het aanbieden van online trainingen, webinars, kennisartikelen en andere diensten. Laat zien dat jij de specialist bent op een bepaald gebied, dan vinden de ondernemers jou straks vanzelf. Natuurlijk hoef je jouw kennis, waar je jarenlang aan hebt gewerkt, niet gratis weg te geven. Je kunt de online trainingen, webinars, kennisartikelen en diensten tegen een zelf te bepalen bedrag aanbieden op het platform.

Wanneer jij het voor elkaar krijgt om kwalitatief hoge trainingen, kennisartikelen en webinars op het platform plaatst, dan laat jij zien dat jij de expert bent op een bepaald gebied. Daarnaast weten de ondernemers jou straks vanzelf te vinden wanneer zij hulp nodig hebben van de specialist.Je kunt dus direct geld verdienen op het platform, maar ook indirect doordat de ondernemers jou beter weten te vinden.

Ik heb interesse als specialist

Ik maak liever een afspraak

Neem dan gerust eens contact op met Boyd,
dan plannen we samen een afspraak.