Onze werkwijze

#maatwerkwebsite #websiteopmaat #wireframe #grafischontwerp #nieuwewebsite #livegang #wordpress #cms #onderhoud

Een maatwerk website laten maken. Wij nemen je mee in onze reis naar jouw website als resultaat.

Onze werkwijze

Website laten maken

Een goede website die resultaat haalt, heeft niet alleen een mooi design. Het is net zo belangrijk dat de techniek achter de website ook perfect werkt. Sterker nog: een website is na livegang niet klaar. Daarom denken we na over elk detail van jouw maatwerk website.

1. Jouw doel bepalen
De belangrijkste vraag is een waarom-vraag: waarom wil je dat wij een website voor je bouwen en is dat doel realistisch?

2. Jouw doelgroep beschrijven
Wat zijn de kenmerken van jouw ideale klant? Welke pijnpunten heeft hij en tegen welke problemen loopt hij aan die jij kunt oplossen?

3. Content bepalen
Hoe los jij de problemen van jouw ideale klant op? Het antwoord op die vraag is de beste content voor jouw nieuwe website.

4. Functionaliteiten
Welke wensen en eisen heb je aan een nieuwe website? Is dat haalbaar binnen jouw budget of moeten we keuzes maken?

5. Vormgeving en design
Hoe ziet een ideale website eruit? Jouw beelden verwerken we met de kaders van jouw huisstijl.

6. Technieken
Welke technieken hebben we nodig om jouw wensen en eisen te realiseren?

7. Structuur
Welke zoekwoorden gebruiken jouw gewenste klanten? Aan de hand daarvan delen we jouw menustructuur in.

8. Planning
Nu we weten wat we nodig hebben voor jouw website, kunnen we een planning maken. We werken niet alleen toe naar de livegang, maar ook voor de periode daarna.

Planning

9. Functioneel ontwerp
Het eerste ontwerp van jouw website is het wireframe, een bouwtekening van jouw website. We maken de planning visueel.

10. Grafisch ontwerp
Het grafische ontwerp is het uiterlijk van jouw website. Zo bepalen we hoe jouw website eruitziet. Dat doen we met behulp van verschillende programmeertalen (zoals CSS, HTML en Javascript).

11. Front end
Front end is de voorkant van jouw website en de uitvoering van het grafische ontwerp. Bijvoorbeeld hoe een pagina is ingedeeld, het lettertype of hoe groot een afbeelding op een scherm eruitziet.

12. Back end
Back end is de achterkant van jouw website. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de techniek van jouw website werkt. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw website snel is en dat een bestelling of contactformulier bij je binnenkomt.

13. Inhoud plaatsen
Een nieuwe website heeft bijna altijd nieuwe content nodig. Maar wie schrijft de teksten voor jouw website en wie zet de visuele content online?

14. Training
We geven je een training van een uur, zodat je de content op jouw website zelf kunt aanpassen. Denk aan het toevoegen van afbeeldingen, een blog plaatsen, nieuwe pagina’s aanmaken of een tekst aanpassen.

Laptop website

15. Livegang
We testen of jouw website vlekkeloos werkt. Staat alle content dan op de juiste plaats? Dan zetten we jouw nieuwe website live voor de hele wereld. Gefeliciteerd!

16. Onderhoud en protectie
Wil je spam op jouw website voorkomen? Wil je niet dat jouw website gehackt wordt? Het onderhoud en de veiligheid van een website wordt vaak vergeten. Daarom bieden we je een voordelig veiligheid- en onderhoudspakket aan: het QuickOnline Zorgeloos Online pakket.

17. Technische support
Heb je een vraag over je website of een probleem? We kijken met je mee, beantwoorden jouw vraag of lossen je issue op, en zorgen dat jij verder kunt met jouw website. We bieden standaard hulp op afstand, maar dit kan natuurlijk ook bij jou op kantoor of bij ons op locatie wanneer dat nodig is.

18. Online en offline marketing
Een nieuwe website wordt niet zomaar gevonden in Google of op sociale media. Daar is online marketing voor nodig. Doe je dat zelf of besteed je dat uit aan specialisten?

Ik maak liever een afspraak

Neem dan gerust eens contact op met Boyd,
dan plannen we samen een afspraak.